Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google Play Store Failure
#1
The pre-loaded apps included the Google Play Store.  I continuously get a notification that the Google Play Store has stopped.  This notification does not go away unless I click on the notification.  I have tried to uninstall the entire app and re-install it, but there is not a way to do this.  Please explain to me how I can cleanse this app off of the dongle and then re-install.  This is very annoying and detracts from what otherwise has been a good beginning experience with this product.  Thanks,  Tim
Reply
#2
Hi Tim, the Google Play Store is a system application, can't be installed. Our developers are working on this problem, when the new firmware finished, we will update it here.
Or have a try with turning off the application in background, may be help.
TVBoxNews.com, http://www.tvboxnews.com/
Reply
#3
We will be waiting for the new firmware and the fix of the google playstore problem, too. Thank you so much in advance!
Reply
#4
(09-22-2016, 06:58 AM)admin Wrote: Hi Tim, the Google Play Store is a system application, can't be installed. Our developers are working on this problem, when the new firmware finished, we will update it here.
Or have a try with turning off the application in background, may be help.

I have tried disabling the app, but it just turns itself back on.  The Google Play store failure happens very often.  Also when you try and turn off the notification it just comes back on also.  You cannot disable the app, nor can you disable notifications from the app.  It is very annoying as it happens many times an hour.
Reply
#5
have you tried the factory reset?
Reply
#6
Factory reset doesn't help! Thank you!
Reply
#7
(10-02-2016, 04:24 PM)selammusa Wrote: Factory reset doesn't help! Thank you!

Hi, this is the newest firmware of 809VI
https://mega.nz/#!s4Y3EYaa!kN5OeEcG_1N-W...BopM7sJtpI
TVBoxNews.com, http://www.tvboxnews.com/
Reply
#8
I tried the firmware, cannot use the usb ports, and wireless mouse also, no audio, the picture freezes. It seems like the new firmware is not tested yet! It makes the tv box unusable, so I reinstalled the previous firmware. Thank you though! Hope you will fix this.
Reply
#9
(10-13-2016, 12:51 AM)selammusa Wrote: I tried the firmware, cannot use the usb ports, and wireless mouse also, no audio, the picture freezes. It seems like the new firmware is not tested yet! It makes the tv box unusable, so I reinstalled the previous firmware. Thank you though! Hope you will fix this.


Are you sure you do the right steps?
The instructions included in the link file, have you read that?
Here are two videos of USB tool usage, you can take this as a reference
https://mega.nz/#!owgDQAZL!IyLcMgjJT1PwFIl5rLS0bAzT_R_JtQNz4LHl_KE-QF0
TVBoxNews.com, http://www.tvboxnews.com/
Reply
#10
Hi.
try to flash the Firmware with my guide.
http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=630
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
TV Box News top 10 models mini pc news best tv boxes